ACCESORI

OCEAN MASTER MAX

Sistem de incalzit

 

Sistem de incalzire ajustabil , cu infra-rosu, pentru a incalzi direct si eficient dedesupt de baldachin, nu aerul din jur. Atasat la cadrul piciorului, sistemul are nevoiesa fie insotit de sistemul de lumini, impreuna dau o caldura mai mare. Cablurile electrice sunt ascunse in catarg.Sistemul de incalzire vine insotit de un micro-intrerupator care opreste caldura cand umbrela este inchisa.

Sistem de lumini

 

Atasat de catarg, chiar sub butuc, patru becuri individuale se rotesc 330 de grade si se ridica intr-un unghi de 90 de grade, oferind optiunea de a lumina obiectele din jur, pentru o vizibilitate marita, sau in interiorul baldachinului pentru o ambianta difuza si marita.Cablurile electrice sunt atasate de catarg si luminile se sting automat cand umbrela este inchisa.

Sistem de leduri

 

Tuuci este incantata sa anunte introducerea unui sistem de leduri pentru colectia Max cantilever.Acest sistem nou de luminare combina cele mai de calitate leduri, un sistem modular de intensitate scazuta si este caracterizat de un sistem usor de utilizare.
Sistemul de leduri este montat sub baldachin pentru a distribui lumina in mod egal sub umbrela.

Bare de protectie

 

Facute dintr-un material rezistent la apa,barele de protectie neutre sunt oferite sunt logo Tuuci.Acestea sunt inchise cu o franghie sigura la ambele capete si ofera un fermoar latelal pentru o utilizare usoara.Sunt usor de ridicat deasupra umbrelei, fiind usor de instalat si demontat.Marimile sunt disponibile pentru majoritatea umbrelelor de la Tuuci.

Accesorii pentru umbrela

Jgheab pentru umbrelă de soare

 

 

Jgheab pentru umbrela- folosit la marginea badachinului pentru a directiona apa

Accesorii pentru pavilioane si saloane

Ventilator de tavan

 

 

Da posibilitatea instalarii unui ventilator pentru a mari confortul, ventilatorul de tavan este conectat la o linie de 120 V.Un locas din polimer este asezat sub centrul catrgului, intre hublou, un cablu de aproximativ 2 metri este disponibil pentru a fi conectat la o priza externa.Cablul electric trece direct prin centrul catargului, peste coarde pana intr-un colt.

Corp de iluminat

 

Exista posibilitatea instalarii unui sistem de iluminat, un cablu electric poate fi instalat dinainte. Un locas din polimer este asezat sub centrul catrgului, intre hublou, un cablu de aproximativ 2 metri este disponibil pentru a fi conectat la o priza externa.Cablul electric trece direct prin centrul catargului, peste coarde pana intr-un colt.

Cutie de distributie

 

 

Cu doua locasuri de 120V, o singura faza, aceasta cutie de metal impermeabila poate fi inchisa cand nu exista nimic conectat.Un cablu electric este tras pe langa cadru pentru a fi conctat la o sursa externa de electricitate.

Loc pentru televizor

 

Pentru a marii confortul din spatiul exterior, un suport negru universal poate sustine un televizor plat cu diagolala intre 17” pana la 42”.Montat in coltul din spate al pavilionului, este un suport static.Televizorul poate fi conectat la o cutie de distributie.

Accesorii de ancorare abajur

roti din oțel inoxidabil g-placa TUF

Din oţel inoxidabil TUF roti independente de asamblare

capac pătrat g-plate

capac rotund g-plate

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi