authentic hardwood

authentic hardwood

Ca parte a colectiei Essential, gama Tuuci de parasolare elegante, unde maiestria vremurilor trecute se armonizeaza perfect cu cele mai moderne componente anti-corozive, aceasta umbrela este cea mai potrivita alegere pentru resorturile din intreaga lume, si pe buna dreptate;este capabila sa reziste rafalelor de vant din climatul tropical.Sistemul de furtune din otel inoxidabil reprezinta centrul produsului,imbinat cu lemnul de esenta tare.Acest sistem permite coardelor sa sa deplaseze, in loc sa se rupa, in conditii diferite de vreme, asigurand multi ani de functionare fara reparatii.

Treceti mouse-ul peste elementele interactive şi învățați despre anatomia authentic hardwood

Detalii

construit să dureze

Toate produsele din colecţia Vineyard includ un material din răşină şi sunt testate în zonele eoliene ridicate, de la instalaţiile de pe ocean la locaţii expuse pe stradă.

rezistenta la rupere

Authentic Hardwood spite de foioase rezistente de lungă durata din lemn de esenţă tare are un sistem care distribuie în mod eficient intinderea şi permite ca lemnul să respire.

cusatura dubla

copertine TUUCI au fiecare material armat de construcţie , folosind tesatura balistice pentru a le face semnificativ mai puternic pentru a rezista la rupere sau deteriorare în cazul în care umbrela se loveste de sol.

Diverse culori disponibile

si diverse tipuri de materiale folosite

click pe buton de mai jos pentru a vedea optiunile

baze compatibile

forme & mărimi

patrat

Marimi disponibile :  2 m

2.25 m

2.9 m

hexagonal

Marimi disponibile :   2.6 m

3 m

octagonal

Marimi disponibile :   2.25 m

2.75 m

3.6 m

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi