plantation manta

plantation manta

      

      Limitele in arhitectura sistemelor de umbrire au fost redefinite prin umbrela Manta. Inspirata din adancurile marii, Manta zboara frumos peste orice peisaj marin. Un spatiu in aer liber care nu a mai cunoscut linistea confortului oferit de acest sistem de umbrire.Designul si frumusetea se impletesc in cele mai noi tendinte, cu componente care rezista in orice mediu.Umbrela Manta incanta privirea si acopera trupurile, printr-o durabilitate nemaiintalnita.

Treceti mouse-ul peste elementele interactive şi învățați despre anatomia plantation manta

Detalii

puternic si frumos

colectia Plantation a produselor vin standard cu TUUCI’s Aluma-TEAK hub sistem, care prezintă faptul că componentele noastre sunt modulare, rezistent la coroziune şi proiectate elegant.

suport cand aveti nevoie

colectia Plantation are caracteristică tuburi consolidate la articulaţii, distribuirea în mod eficient de intindere şi de garantare a puteri. Piesele conector din răşină oferă auto-lubrifiere, rezistenta la anti-coroziune.

dublu cusut

colectia Plantation au otel armat de construcţie , folosind tesatura balistica pentru a le face semnificativ mai puternice pentru a rezista la rupere sau deteriorare în cazul în care umbrela se loveste de sol.

Diverse culori disponibile

si diverse tipuri de materiale folosite

click pe buton de mai jos pentru a vedea optiunile

finisaje disponibile

baze compatibile

forme & mărimi

patrat

Marimi disponibile : 8.5 ft  /  2.6 m

9.5 ft  /  2.9 m

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi