plantation MAX f-1

plantation MAX f-1

 

 Cea mai durabila si rezistenta umbrela impotriva vanturilor de la Tuuci este F-1.Combinatia dintre cabluri rezistente de otel inoxidabil, constructive cu aluminiu Armor-Wall,o constructive a buzunarelor din otel inoxidabil tensionat si finisaje de lemn exclusive oferite de Aluma-Teak, aceasta umbrela este facuta pentru a rezista unor vanturi cu viteza de pana la 70km.Montata direct in pamant cu ancore de otel, F-1 Max v-a rezista celor mai extreme conditii atmosferice pe care natura le poate oferi.

Treceti mouse-ul peste elementele interactive şi învățați despre anatomia plantation MAX f-1

 

Detalii

nuanta de inalta performanta

Designul cel mai durabil şi rezistent la vânt al TUUCI are un catarg telescopic, cabluri de înaltă tensiune din oţel inoxidabil şi construcţii de aluminiu armura ziduri.

frumusete si forta combinate

TUUCI exclusive şi proprietate Aluma-TEAK finisaje sunt opţiuni frumoase şi durabile, crearea de produse care sunt rezistente la coroziune, menţinând în acelaşi timp un aspect de lemn de esenţă tare.

destul de practic +

TUUCI F1 copertine au întărit de oţel inoxidabil de construcţie case, pentru a rezista la extreme de vânt condiţii fără rupere tesatura.

Diverse culori disponibile

si diverse tipuri de materiale folosite

click pe buton de mai jos pentru a vedea optiunile

finisaje disponibile

baze compatibile

forme & mărimi

patrat

Marimi disponibile : 13.0 ft  /  4.0 m

octagon

Marimi disponibile :   18.0 ft  /  5.5 m

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi