plantation zero horizon

plantation zero horizon

 

       Fara sa afecteze privirea sau frumusetea pe care natura o ofera, Zero horizon este un triumf al designului minimalist si a ultimelor noutati in utilizarea sistemelor de umbrire. Cu un spatiu de umbra generos prin folosirea unui profil vertical, imaginea gradinii sau a marii nu este niciodata compromisa cu acesta umbrela durabila de exterior. Sistemul este construit pentru a rezista ravalelor de pe ocean si celor mai intense vanturi din desert, fara a simti vreun efect. Geniu in simplitate-extraordinara protectie solara.

Treceti mouse-ul peste elementele interactive şi învățați despre anatomia plantation zero horizon

Detalii

puternic si frumos

colectia Plantation a produselor vin standard cu TUUCI’s Aluma-TEAK hub sistem, care prezintă faptul că componentele noastre sunt modulare, rezistent la coroziune şi proiectate elegant.

suport cand aveti nevoie

colectia Plantation are caracteristică tuburi consolidate la articulaţii, distribuirea în mod eficient de intindere şi de garantare a puteri. Piesele conector din răşină oferă auto-lubrifiere, rezistenta la anti-coroziune.

dublu cusut

colectia Plantation au otel armat de construcţie , folosind tesatura balistica pentru a le face semnificativ mai puternice pentru a rezista la rupere sau deteriorare în cazul în care umbrela se loveste de sol.

Diverse culori disponibile

si diverse tipuri de materiale folosite

click pe buton de mai jos pentru a vedea optiunile

finisaje disponibile

baze compatibile

forme & mărimi

octagonal

Marimi disponibile :  3.0 m

3.4 m

3.7 m

patrat

Marimi disponibile : 2.6 m

 2.9 m

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi