Firma Ralf Corporation SRL este o companie care s-a infiintat in anul 2007. Inceputul activitatii acestei firme s-a bazat pe activitatea de prestari servicii si comert cu amanuntul.

Firma a importat imbracaminte de la firme cu renume din Europa. Cu trecerea anilor firma Ralf Corporation investeste foarte mult in studierea pietei si a nevoilor populatiei si investeste in marketing.

Prin contacte cu diferiti arhitecti si designer firma Ralf Corporation lanseaza brandul Veranda Pergola cu ultimele noutati de tehnica de umbrire din Europa. Astfel prin produsele sale exclusive se lanseaza pe piata din Romania ca fiind unul din firmele cu experienta in acest domeniu al tehnicii de umbrire.

Cu o echipa tanara de IT, vanzatori si cunoscatori de elita a acestor produse cu echipa tehnica firma Ralf Corporation iese in evidenta cu ultimele noutati in domeniul tehnicii de umbrire.

Tot aceasta societate incepe acest an sa dezvolte si sa extrudeze propriul sistem de elemente culisante pe sine paralele. Aceste sisteme vor fi promovate pe piate interna si externa, Prin initiativa, si intuitie respectiv prin gasirea solutiilor cheie de a ajunge la nevoile clietilor firma Ralf Corporation face ca aceasta Firma sa se dezvolte si sa cucereasca inimile clientilor sai.

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi