markilux syncra 2 fix

Conceptul: aripi.
Estetica: perfectă.
Opţiuni: ceresc.

Protectia de sine statatoare perfecta pentru soare si orice timp destinata spatiilor largi: Markilux Syncra 2 Fix se sprijina pe doua picioare ferm asigurate in pardoseala de beton. Copertina poate fi extinsa in ambele parti – ca niste aripi, sau in caz de necesitate, se poate extinde doar o singura parte. Este ideala pentru obiecte care nu permit montarea direct pe perete. Ideal pentru bucatarii sau afaceri hoteliere – si atunci cand umbra nu este necesara completeaza estitic zona.

Sistem de Copertina robust, de sine stătător.
Până la 60 de metri pătraţi de zonă umbrită – in functie de model. Zone mai mari poti fi umbrite prin cuplarea mai multor copertine.

Accesorii inteligente ofera confortul perfect: incalzitor cu infra-rosu markilux. Shadeplus. Iluminare. Vibrabox. Cu motor de funcţionare şi control de la distanţă. Senzor de lumină şi vânt.

Confortul de clasă mondială accesorii

Senzor de lumina si vant (anemometru)

Caută după: Căutare MenuHomecolecția 🡇 Pergola Bioclimatica Sun paradise Wintergarten Pergole retractabile Marchize Sisteme culisante Sisteme umbrire ferestre noutăți 🡇 Umbrele design Baldachin Sonnensegel Parasolare acordeon Artistico Despre companiereferințeContact Datorită senzorului de lumină şi vânt poti sta linistit şi sa vezi cum reactioneaza copertina dumneavoastra: dacă se schimbă vremea, senzorul automat declanşează reacţia corecta. Markilux …

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi