markilux 1300 basic

Prieteni: invitati.
Spectatori: exclusi.
Climat: perfect.

Este robusta, de încredere, şi îndeplineşte toate aşteptările: Markilux 1300 Basic. Puternic, bratele cu o forma distinctiva şi lantul de otel asigură o acoperire întinsă. Profilul față directioneaza apa spre părţile laterale.
Ajustarea inclinarii este uşor de facut pentru a stabilii cat soare este ideal si in care unghi. Dacă nu este suficient, extensiile suplimentare oferă în cele din urmă cantitatea dorita de umbră şi confidenţialitate.

Tehnologie

Mecanism pivontant cu ajustarea unghiului de la 4 la 85 gr. Placa de protectie. ShadePlus protejeaza de soare si privirile indiscrete.

Dimensiuni

Lățimea maximă: 700 cm.
Proiecție maximă: 400 cm.
Alte dimensiuni / mai mari pot fi disponibile. Vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer de specialitate pentru sfaturi

Atmosfera

Accesoriile inteligente asigura confortul perfect: sensor de lumina si vant. Actionare electrica si cu telecomanda.

Operare

Maner pentru actionare manuala. Optional: actionare electrica sau cu telecomanda.

Materiale

Este disponibila o varietate foarte mare de materiale din colectia Markilux

Confortul de clasă mondială accesorii

Senzor de lumina si vant (anemometru)

Caută după: Căutare MenuHomecolecția ? Pergola Bioclimatica Sun paradise Wintergarten Pergole retractabile Marchize Sisteme culisante Sisteme umbrire ferestre noutăți ? Umbrele design Baldachin Sonnensegel Parasolare acordeon Artistico Despre companiereferințeContact Datorită senzorului de lumină şi vânt poti sta linistit şi sa vezi cum reactioneaza copertina dumneavoastra: dacă se schimbă vremea, senzorul automat declanşează reacţia corecta. Markilux …

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi