markilux 780/880

Plan: sofisticat.
Premiu: castigat.
Placere: de durata.

Markilux 1500 a castigat concursul de design din mai multe motive: in afara designului fabulos, bratele actionate cu pistoane pe gaz asigura o tensionare deosebita a tesaturii.

Capacul este prevazuta cu o perie care inlatura resturile si mizeriile cand markiza este retrasa. Un mecanism patentat permite capacului sa se adapteze automat astfel incat markiza sa se retraga intotdeauna in pozitia optima .

Standardul markilux la fel ca si culorile speciale, o mare varietate de materiale si accesoriile inteligente sunt folosite pentru a crea solutia personala perfecta.

Tehnologie

Tensionarea bratelor cu pistoane cu gaz asigura intinderea perfecta a markizei. ShadePlus protejeaza de soare si privirile indiscrete.

Dimensiuni

Lățimea maximă: 660 cm, cu o proiecție de maxim 300 cm.
Lățimea maximă: 610 cm, cu o proiecție de maxim 350 cm.
Alte dimensiuni / mai mari pot fi disponibile. Vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer de specialitate pentru sfaturi.

Atmosfera

Accesoriile inteligente asigura confortul perfect: sensor de lumina si vant. Actionare electrica si cu telecomanda.

Operare

Maner pentru actionare manuala. Optional: actionare electrica sau cu telecomanda.

Materiale

Este disponibila o varietate foarte mare de materiale din colectia Markilux

Confortul de clasă mondială accesorii

Senzor de lumina si vant (anemometru)

Caută după: Căutare .wp-megamenu-main-wrapper.wpmm-ctheme-wrapper.wpmega-default-theme.wpmm-orientation-horizontal, .wp-megamenu-main-wrapper.wpmm-ctheme-wrapper.wpmega-default-theme.wpmm-orientation-vertical{ background: #f9f9f9; } /* a tag small line on before tag */ .wp-megamenu-main-wrapper.wpmm-ctheme-wrapper.wpmega-default-theme .wpmm-sub-menu-wrap ul li h4.wpmm-mega-block-title::before, .wp-megamenu-main-wrapper.wpmm-ctheme-wrapper.wpmega-default-theme .wpmm-sub-menu-wrap ul li.wp-mega-menu-header > a.wp-mega-menu-link::before { background: #f9f9f9; } .wp-megamenu-main-wrapper.wpmm-ctheme-wrapper.wpmega-default-theme.wpmm-orientation-horizontal, .wp-megamenu-main-wrapper.wpmm-ctheme-wrapper.wpmega-default-theme.wpmm-orientation-vertical{ border-radius: 0px 0px 0px 0px; margin-top: 0px;margin-bottom: 0px; } .wp-megamenu-main-wrapper.wpmm-ctheme-wrapper.wpmega-default-theme.wpmm-orientation-horizontal ul.wpmm-mega-wrapper{ text-align: center; } .wp-megamenu-main-wrapper.wpmm-ctheme-wrapper.wpmega-default-theme.wpmm-orientation-horizontal{ width: 100%; } .wp-megamenu-main-wrapper.wpmm-ctheme-wrapper.wpmega-default-theme.wpmm-orientation-horizontal ul.wpmm-mega-wrapper > …

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi