markilux 780/880

Plan: sofisticat.
Premiu: castigat.
Placere: de durata.

Markilux 1500 a castigat concursul de design din mai multe motive: in afara designului fabulos, bratele actionate cu pistoane pe gaz asigura o tensionare deosebita a tesaturii.

Capacul este prevazuta cu o perie care inlatura resturile si mizeriile cand markiza este retrasa. Un mecanism patentat permite capacului sa se adapteze automat astfel incat markiza sa se retraga intotdeauna in pozitia optima .

Standardul markilux la fel ca si culorile speciale, o mare varietate de materiale si accesoriile inteligente sunt folosite pentru a crea solutia personala perfecta.

Tehnologie

Tensionarea bratelor cu pistoane cu gaz asigura intinderea perfecta a markizei. ShadePlus protejeaza de soare si privirile indiscrete.

Dimensiuni

Lățimea maximă: 660 cm, cu o proiecție de maxim 300 cm.
Lățimea maximă: 610 cm, cu o proiecție de maxim 350 cm.
Alte dimensiuni / mai mari pot fi disponibile. Vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer de specialitate pentru sfaturi.

Atmosfera

Accesoriile inteligente asigura confortul perfect: sensor de lumina si vant. Actionare electrica si cu telecomanda.

Operare

Maner pentru actionare manuala. Optional: actionare electrica sau cu telecomanda.

Materiale

Este disponibila o varietate foarte mare de materiale din colectia Markilux

Confortul de clasă mondială accesorii

Senzor de lumina si vant (anemometru)

Caută după: Căutare MenuHomecolecția Pergola Bioclimatica Sun paradise Wintergarten Pergole retractabile Marchize Sisteme culisante Sisteme umbrire ferestre noutăți Umbrele design Baldachin Sonnensegel Parasolare acordeon Artistico Despre companiereferințeContact Datorită senzorului de lumină şi vânt poti sta linistit şi sa vezi cum reactioneaza copertina dumneavoastra: dacă se schimbă vremea, senzorul automat declanşează reacţia corecta. Markilux se va …

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi