V markilux mx-1 compact V markilux mx-1 compact

markilux mx-1 compact

Dimensiune: subtire.
Design: unic.
Posibilitati: infinite.

Experienţă, cunoştinţe de design şi tehnologie, precum şi frumuseţea şi funcţionalitatea, de asemenea, se reunesc în Markilux MX-1 compact, sora mai mica a Markilux MX-1. Copertina cu casetă, cu o adancime de constructie de 40 cm, este mai mica decât pe markilux MX-1, dar la fel de impresionanta în termeni de tehnologie. Multiplele caracteristici ale echipamentelor cum ar fi bratele pliante cu tendonul bionic, inclinare ajustabila la 5-25° , drenajul de apă printr-un jgheab integrat în profilul frontal şi o multitudine de tehnologii opţionale, variaţii de culoare şi echipamente suplimentare, cum ar fi iluminatul cu LED îndeplinesc chiar si cele mai neobisnute dorinţe. În ciuda dimensiunii compacte, markilux MX-1 reprezinta o noua ofensivă in design, si poate fi prezentat ca un element de design complet independent pe casa si fatada.

Tehnologie

Ecranul frontaj, facut din aluminiu, poate fi conceput in toate culorile standard. Setul optional de LED ambiental accentueaza culorile.

Materiale

Este disponibila o varietate foarte mare de materiale din colectia Markilux

Atmosfera

Echipamente speciale inteligente pentru confort optim: spoturile LED Markilux panoul frontal sau in laterale asigura lumina reglabila, iar Markilux ShadePlus asigura discretia sub marchiza.

Dimensiuni

Lățimea maximă: 700 cm
Proiecție maximă: 415 cm

Operare

Confort la indemina: motor controlat radio cu telecomanda cu 4 canale de comunicare.

Confortul de clasă mondială accesorii

Senzor de lumina si vant (anemometru)

Caută după: Căutare MenuHomecolecția 🡇 Pergola Bioclimatica Sun paradise Wintergarten Pergole retractabile Marchize Sisteme culisante Sisteme umbrire ferestre noutăți 🡇 Umbrele design Baldachin Sonnensegel Parasolare acordeon Artistico Despre companiereferințeContact Datorită senzorului de lumină şi vânt poti sta linistit şi sa vezi cum reactioneaza copertina dumneavoastra: dacă se schimbă vremea, senzorul automat declanşează reacţia corecta. Markilux …