Sonata design

 

Cumpararea elegantului parapet plutitor Cache Cache Sonata inseamna obtinerea unei umbrele foarte prietenoase pentru restaurantul sau tereasa cafenelei. Spațiul liber aflat sub umbrela de parasol maximizează zona care poate fi utilizată pentru așezarea de mese și scaune pe terasă.

Cand stati pe o terasa sub aceasta umbrela, veti descoperi frumusetea ei ascunsa, partea inferioara este complet captusita cu dantela de Bruges.Frumusetea reala este in interior, ca o perla rara intr-o stridie!

Parasolarul Cache Cache Sonata ofera protectie clientilor atat impotriva ploii, cat si impotriva soarelui si este potrivit pentru o utilizare intensiva in scopuri profesionale.Acest parasolar actioneaza ca un scut impotriva soarelui, cu o dimensiune mare.Cadrul de aluminiu de inalta calitate, ofera atat super-rezistenta, cat si super-luminozitate.

Acest parasolar poate fi inchis si deschis cu usurinta, cu un maner de infasurare, fara a fi nevoie a muta mesele, scaunele sau clientii.Pozitia placii de sus este usor de reglat, de altfel, parasolarul are instalat si un sistem de iluminare LED, iar in perioadele reci se poate instala un incalzitor de terasa.

Tipuri

Baldachinul acestui parasolar este o consola sau un parasolar plutitor.Polul acestuia nu este in centru, ci este pe partea laterala a umbrelei.Are o forma patrata si un pol de aluminiu negru.Baza poate fi o placa de beton, montata pe o placa de baza din otel sau intru-un  manson, astfel incat sa nu fie vizibila nici o baza de parasolar pe terasa.Este operata cu un maner, ceea ce face usoara deschiderea si inchiderea.

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi