Optiuni Pergole

Lamele din aluminiu

Lamelele din aluminiu sunt placi din aluminiu special create pentru a oferi protectie si ambianta pe terasa.

Lamelele de aluminiu se rotesc si se inclina,pentru a crea un flux de aer continuu.Se rotesc in plan orizontal sau vertical,la 90 de grade, doar prin apasarea unui buton.Se pot opri in orice unghi.

Pe langa rotire, lamelele se retrag pana la jumatatea suprafetei pergolei.

Ofera protectie in orice sezon, lamelele fiind asezate astfel incat inched total, se aseaza una peste alta exact ca o tigla de acoperis si se etanseaza cu garnitura.

Incalzitoare

Orice terasa poate fi accesorizata cu incalzitoare radiante, sisteme de iluminat sau sisteme audio.

Incalzitoarele radiante au rolul de a incalzi terasa in sezonul rece sau in serile in care temperaturile scad destul de mult.Acestea pot fi amplasate intr-o terasa in diferite colturi, astfel incat sa poata incalzi o suprafata cat mai mare a locului unde se vor aseza oaspetii si clientii nostrii, sau chiar la noi acasa.

Acestea sunt usor de instalat si de folosit, cu un consum redus al energiei.Folosesc ca element radiant tuburi quartz sau lampi de halogen.De obicei,contin mai multe tuburi, care pot fi pornite cate unul sau mai multe simultan.

Incalzitoarele radiante pot fi de diferite puteri:

  • 800 W
  • 1000 W
  • 2000 W
  • 2500 W

Sistem Led

Sistemul de iluminare se poate face cu banda LED sau cu spoturi asezate independent in constructia existent. Acestea pot fi dotate si cu Dim, adica aceasta terasa sa fie iluminata uniform, pe toata suprafata, sau seara se poate diminua lumina pentru a crea o atmosfera relaxanta si intima.Toate acestea sunt posibile prin apasarea unui buton, intregul sistem fiind legat la telecomanda sau la telefon.

Iluminarea directa care este pozitionata la 45 de grade spre zona de locuit, lumineaza spatiul dumneavoastra cu rezultate optime, iar impreuna cu lumina care patrunde printre lamele, creaza o ambienta extraordinara.

Oricare sistem de iluminat folosit poate fi accesorizat cu functia de diminuare si se pot folosi atat becuri albe cat si colorate, controlate dintr-o singura telecomanda.

Audio

T-Mate, Interfata bluetooth, creata de App, pentru a controla toate sisteme audio instalate.T-Mate iti permite sa comunici cu toate sisteme automate din casa, de pe tableta sau telefon, prin Bluetooth.

Sistemul audio este alcatuit din difuzoare incastrate in stalpii sau grinziile terasei pentru a oferi muzica prin Bluetooth, de pe tableta sau telefon, de pe un stick USB sau de la radio. Totul este posibil prin atingerea unui buton de pe telcomanda.

YETI- sistemul anti-zapada

Principiul pe care functioneaza sistemul Yeti este de a topi zapada sau gheata cand atinge suprafata lamelei.Lamelele au un sistem sofisticat care le incalzeste la o temperatura constanta care v-a topi zapada, care v-a curge prin jgheaburi pana jos.

Sistemul poate fi activat manual prin apasarea unui buton Pornit/Oprit,sau automat, daca sistemul este conectat la o unitate de comanda, dotata cu senzori pentru temperatura.

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi