Rafftstore

 

Similar jaluzelelor, jaluzelele exterioare sunt alcatuite din următoarele componente:

• Lamele (de obicei din aluminiu rulat, anodizat sau pulverizat). Sunt utilizate adesea lamele și forme speciale (de exemplu, în formă de Z).
• Trupe, numite și corzi sau corzi. Aici este necesar să se facă distincția între centurile de scară (utilizate pentru transportul, distanțarea și întoarcerea șinelor) și centura ascensorului (pentru coborârea sau ridicarea șipcilor);
• Sine superioară (de obicei ca U-profil), pentru fixare cu ajutorul consolelor și pentru primirea elementelor de antrenare și a componentelor transmisiei de forță;
• Rail de fund, de asemenea, din aluminiu extrudat, anodizat sau acoperit cu praf;
• Jaluzelele exterioare utilizează manivela și motorul.

Pe măsură ce jaluzelele exterioare externe sunt expuse la sarcini mai mari din cauza vântului și a vremii, ele sunt, de obicei, rulate prin șine sau prin cablu. Jaluzelele exterioare sunt în mod normal extensibile până la o viteză maximă a vântului de 17,4 m / s (echivalentă cu viteza vântului 7 până la Beaufort).

Noile dezvoltări pot rezista parțial rafalelor de vânt de până la 25 m / s (forța vântului 10 la Beaufort). Pentru protecție, acestea sunt retrase automat în cazul unei încărcări puternice a vântului (monitor de vânt).

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi