Rolete textile

Roletele textile creaza in orice locuinta o atmosfera placuta si originala. Roleta textila este un accesoriu atractiv si practic, din ce in ce mai apreciat in randul persoanelor preocupate de amenajarea interiorului. In timp, oferta de rolete textile a crescut considerabil, gama modelelor disponibile s-a diversificat, acest tip de produs devenind perfect adaptat cerintelor actuale ale pietei.

Se poate opta pentru roletele textile cu actionare clasica, cu snur, sau pentru roletele actionate de lantisorul cu bile. Gradul de umbrire poate fi ales prin fixarea roletei in pozitia dorita. Pentru umbrirea completa sunt disponibile stofe opace care nu permit trecerea luminii.

Toate stofele folosite pentru motarea roletelor textile au un aranjament special, care permite rularea corecta a roletei asigurand aspectul placut si ordonat.

Reprezintă un element modern pentru decoraţiile interioare;

  • Uşor de montat şi de întreţinut;
  • Protecţie excelentă împotriva razelor solare;
  • Protecţie împotriva privirilor indiscrete din exterior;
  • Permite dozarea foarte fină a luminii din locuinţe;
  • Design placut şi modern;
  • Disponibile într-o gama foarte variată de culori şi texturi

Roletele Day & Night sunt rulouri textile cu anumite particularităţi în ceea ce priveşte aspectul şi funcţionalitatea lor, fiind utilizate în cadrul amenajării spaţiilor interioare. Sistemul pe care rulează este practic identic cu cel al roletelor simple, diferenţa constând în faptul ca pânza este dublată şi are o structură în care fâşiile opace alternează cu cele transparente. Aceasta se desfaşoară în două fâsii, putându-se astfel regla cantitatea de lumină prin suprapunerea diferită a secţiunilor transparent /opace pe cele două valuri.

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi