Panze de tambur

 

AVANTAJUL PRIN INOVATIE.

In calitate de pionier in domeniul parasolarelor, Soliday, inca de la inceput, a pus accentul pe design, functionalitate, confort si calitatea materialelor.Multi ani de experienta si o dezvoltare continua concentrata au permis companiei sa breveteze produsele, pentru intregul sector.Astfel, a devenit primul producator care a reusit sa echipeze toate panzele de umbrire cu o functie optionala de ajustare a inaltimii, a devenit posibila umbrirea continua, in functie de unghiul din care bate soarele, o caracteristica importanta atunci cand soarele apune si este jos.

O alta inovatie brevetata este tehnologia pilonului.Pilonii permit o tensiune mai eficienta si flexibilitate sporita.Astfel, panzele rezista la viteze ale vantului de pana la 40 km/h, fara  a suferi daune.

 

Este o panza care poate fi rulat la nivel de intrare.Captiveaza prin designul sau aerisit, usor si modurile extrem de diverse in care poate fi pusa in aplicare forma si dimensiunea panzei. Acest sistem de navigatie, usor de manevrat, poate fi rulat sau setat in cel mai scurt timp si poate fi blocat in orice pozitie si dimensiune.

Arborele diagonal (maxim 8 m) impresionează prin designul său elegant. Ca și în cazul tuturor sistemelor SOLIDAY, modelul SOLIDAY-A este adaptat în mod obișnuit la circumstanțele situației. SOLIDAY-A este echipat cu pachet de siguranță cu eliberare automată și este disponibil și cu reglaje opționale de înălțime și sisteme de frânare cu cablu.

 

Captivizează prin designul său aerisit, ușor și modurile extrem de diverse în care poate fi pusă în aplicare forma și dimensiunea veleului. Acest sistem de navigație ușor de operat poate fi rulat sau setat în cel mai scurt timp și poate fi blocat în orice poziție sau dimensiune.

Arborele diagonal (maxim 8 m) impresionează prin designul său elegant. La fel ca și în cazul tuturor sistemelor SOLIDAY, modelul SOLIDAY-M este adaptat în funcție de situația de la fața locului. SOLIDAY-M este echipat cu pachet de siguranță pentru eliberarea automată și este disponibil și cu sisteme opționale de reglare a înălțimii și frânare cu cabluri.

SOLIDAY-C complet automatizat reprezintă cea mai mare ușurință a operabilității. Senzorii de vânt și de soare permit sistemului de navigație să se adapteze automat, garantând cel mai înalt grad de siguranță posibil în timp ce sunteți plecat. Funcționalitatea convenabilă și personalizată este asigurată prin intermediul telecomenzii. SOLIDAY-C se rotește în diagonală și se bazează pe o nouă tehnologie brevetată pentru riglele dinamice de navigație.

Subliniază că se întâmplă brusc, cum ar fi rafale puternice de vânt sau ploi extreme, sunt amortizate de un parasolar care este întotdeauna sub tensiune. În combinație cu planificarea corectă, rigidizarea dinamică a ruloului este decisivă pentru a face sistemul SOLIDAY-C ideal pentru protecția împotriva soarelui sau a ploii.

Spre deosebire de copertinele traditionale, Soliday -CS ofera o zona mare de umbra, combinata cu confortul automatizarii prin telecomanda.Este rulat cu ajutorul unui arbore orizontal motoriza atasat la peretele cladirii. Folosind o solutie inovatoare, patentata a sistemului,la atingerea unui buton este extins automat la 7 m.


Rostul poate fi inauntru, cu un singur stalp in forma triunghiulara, sau patrat cu doi stalpi.

Acest concept inovator de protectie din panza pentru soare si ploaie deschide noi dimensiuni de proiectare, un punct de atractie arhitectural pentru orele racoroase din timpul verii.

Cel mai mare sistem automat de rulouri . Are o dimensiune maxima de 110 mp si este rulat pe 2 arbori separati.Acest lucru are avantajul ca fiecare parte poate fi rulata individual.

Această flexibilitate în dimensiune este unică pe piață și îmbunătățește, de asemenea, sensibilitatea la vânt a sistemului. Un sistem elegant și practic de umbrire, cu multe utilizări.

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi