Terase aluminiu

 

 

De-a lungul anilor, oamenii de stiinta, impreuna cu arhitectii au conceput diferite sisteme inovative.Terasele de lemn au fost inlocuite cu terase din materiale mai usoare si mai putin costisitoare.

Terasele din aluminiu sunt denumite astfel, deoarece structura lor portanta este realizata din aluminiu, vopsit in camp electrostatic, in diferite culori.Structurile din aluminiu sunt foarte rigide si sunt, astfel proiectate, incat sa sustina sticla si zapada.

Designerii, impreuna cu arhitectii au modelat terasele de aluminiu astfel incat sa se poata realiza orice design pe care un client si l-ar dori, pot fi dreptunghiulare, rotunde sau octagonale.

Prin prisma complexitatii lor aceste terase pot fi echipate cu sisteme de lumini, incastrate pe traversele sau montantii oblici, incalzitoare radiante, care sunt montate pe structura portanta din spate,oferind caldura necesara pentru a va putea bucura in seriile reci de confortul terasei.

Terasele de aluminiu au darul de-a ne feri de intemperii, iar in sezonul de vara, prin constructii suplimentare de umbrire, marchize, care se pot aplica sub sticla sau deasupra, de razele soarelui.

Pentru a obtura curiozitatea vecinilor, terasele pot fi echipate cu rulouri verticale, care permit trecerea aerului si ventilarea terasei, dar nu permit vizibilitatea.

Toate aceste caracteristici fac din terasele de aluminiu alegerea excelenta in amenajarea spatiului exterior disponibil.

SC Ralf Corporation SRL

Bistrita, Republici 2, (Incinta Shopping Center)

t: 0734 660 738

e: info@zaw.ro

Locatie1 - aici ne puteti gasi